Terug naar het overzicht

10 leukste speeltjes voor jouw hond

Hóe leuk is het om je hond enthousiast te zien. Met onze speeltjes kan je je hond erg blij maken. Zo kan je interactief met je hond spelen tijdens het uitlaten of je hond alleen laten vermaken in je woonkamer. Benieuwd naar welke speeltjes het leukste zijn voor jouw hond? Lees snel verder.

  1. Balletjes: We kennen allemaal het beeld van een baasje die een bal weggooit waarna zijn hond er met volle snelheid achteraanrent, of misschien ben je zelf wel dat baasje. Bennies-winkeltje biedt verschillende lichtgevende, stuiterende en duurzame balletjes. We leveren zelfs balletjes die goed zijn voor de tanden en tandvlees van je hond.
  2. Geluidloze pieper: piep, piep, piep. Word jij ook soms helemaal gepiept van die piepende hondenspeeltjes. Wij hebben de ultieme oplossing, de geluidloze pieper. Deze heeft zo’n hoge piep die alleen uw hond kan horen. Hiermee kunt u dus zelf genieten van de rust en kan uw hond zorgeloos spelen met de pieper.
  3. Pluche: Pluches in alle soorten en maten, van martini tot sushi en van champagne tot ananas. Wij bieden verschillende pluches met knisperende en piepende geluiden.
  4. Verkoelend speelgoed: Een bal die vol zit met ijswater of speelgoed dat blijft drijven op water. Bennies-winkeltje levert allerlei soorten speelgoed die uw hond helpen verkoelen tijdens het spelen op een warme zomerdag.
  5. Glow in the dark: Laat jij je hond wel eens uit tijdens zonsopgang of -ondergang en wil je dan graag met hem spelen, maar is het te donker? Met onze glow in the dark speeltjes kan je veel langer buitenspelen met je hond, zonder dat je last hebt van het donker.
  6. Frisbee: Een frisbee die blijft drijven of die het jachtinstinct van uw hond stimuleert. Maak het spelen leuker en leerzamer met onze frisbees.
  7. Kauwbehoefte: Honden hebben vaak de behoefte om ergens op te kauwen. Naast dat ze zich kunnen vermaken met kauwspeeltjes, is het ook nog eens erg goed voor hun gebit. En we bieden zelfs duurzame kauwspeeltjes.
  8. Interactief: Er zijn vast wel eens situaties dat je even geen tijd of zin hebt om met je hond te spelen. Toch moet je hond zijn energie wel kwijt. Hiervoor hebben wij de perfecte oplossing, namelijk interactief speelgoed. Op een interactieve manier ontvangt je hond bijvoorbeeld voer of er worden automatische balletjes gegooid. Kijk op onze site voor de producten.
  9. Speelgoed: Bennies-winkeltje biedt enorm veel speelgoed, denk aan allerlei knuffeltjes, piepers en stuiterend speelgoed.
  10. Snuffelmat: Wil je je hond iets meer uitdagen tijdens het eten? Met onze snuffelmatten maak je een spelletje van bijvoorbeeld het zoeken naar eten of naar een speeltje.

Kijk op onze site voor al onze hondenspeeltjes en bestel ze vandaag nog. Voor jarenlang plezier!

Terug naar het overzicht