Betalen met iDeal Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal

Silky veggies – Van Pom

Aanvullende voeding voor je hond!

2,99 incl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: Pom-04
Categorieën: Eten en drinken, Hondenvoer

Beschrijving

Jij hebt groentes nodig om gezond te blijven. Maar geldt dit ook voor je hond? Het antwoord is: JA!
De dagelijkse maaltijd van jouw trouwe viervoeter zou uit zo’n 10-20% groenten moeten bestaan, voor een zo compleet mogelijke maaltijd. Van Pom’s groentecups zijn daarom een perfecte aanvulling op de dagelijkse brokjes of vers vlees.

Van Pom’s Silky Veggies bevat onder andere vitamine A, Vitamine K, Vitamine B6, biotine en kalium. Deze voedingsstoffen zijn essentieel voor de spieren, het zenuwstelsel en de nieren van jouw trouwe viervoeter.

Specificaties

Hoeveelheid:

150 gram

Ingrediënten:

Wortel, zoete aardappel, aardappel, doperwten, kokosolie, hempzaad en pompoenpitten.

Hoe te gebruiken:

Uitgaande van de richtlijn om tussen de 10 en 20% plantaardig bij te voeden zijn wij gekomen tot cups met een hoeveelheid van 150 gram, te verdelen over 3 à 4 maaltijden voor kleine tot middelgrote honden (10-20 kg). Wij adviseren 3 cups per week, 12 cups per maand ter aanvulling op het reguliere voer. Heeft je hond overgewicht of is niet zo actief, geef dan iets minder regulier voer.

Serveertips:

Ontdooi de cup in de koelkast. Na ontdooien is de cup tenminste twee dagen houdbaar. Als je twee keer per dag voert, verdeel Van Pom over de 4 maaltijden. Schep het in de voerbak en voeg je vlees, gevogelte, vis of brokken toe. Even mixen en klaar is Kees! Bije hond ;) Eet smakelijk PS: Voor extra geur- en smaakbeleving kun je het even opwarmen in de oven of magnetron.

Pagina's met vergelijkbare producten

Eten en drinken, Hondenvoer.

Veilig en snel betalen
iDeal

Van 09.00 tot 16.00
Bellen of mailen

Stuur een e-mail
info@bennies-winkeltje.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.