Betalen met iDeal Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal

HD dog bed

Alleen het beste voor je hond

Vanaf 79,50 incl. btw

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar
Categorieën: Hondenmand, Slapen en rusten.

Beschrijving

HD Orthopedisch hondenbed. (HD=Heupdysplasie)
• Last van gewrichten of spieren?

• Of wilt u deze problemen juist voorkomen?

Dan is dit het juiste bed voor de hond.

Gewrichtsproblemen

Dit orthopedische hondenbed is bijzonder geschikt voor honden met gewrichtsproblemen, artrose ,of ouderdomsverschijnselen. Bovendien heeft het bed een preventieve werking om deze problemen te voorkomen.
HD en ED zijn problemen, die veel voorkomen.

Memory foam

Bovenop de normale schuimrubberen vulling zijn deze orthopedische hondenbedden voorzien van een 3 cm dikke laag memory foam die ervoor zorgt dat het lichaamsgewicht van uw hond vele malen beter wordt verdeeld over het hele hondenbed. Kenmerkend voor deze orthopedische hondenbedden is het feit dat de memory foam zich naadloos aanpast aan de lichaamsvormen van uw hond. Hierdoor worden de gewrichten van uw hond volledig ontlast wat de gesteldheid van uw hond aanzienlijk zal verbeteren. Wanneer uw hond het hondenbed verlaat krijgt het bed zijn eigenlijke vormen weer terug.

Pu-leder

Het HD Dogbed is omkleed met de beste kwaliteit pu-leder, een hoogwaardig kunstleer, waardoor het hondenbed de eigen lichaamswarmte van uw hond veel beter vast houdt. Bovendien is het schoonmaken van dit hondenbed een fluitje van een cent. Het soepele pu-leder is simpel en snel af te nemen met een vochtige doek en uw hondenbed is weer schoon. Vieze en nare luchtjes behoren tot de verledentijd! Doordat het pu-leder van het bed volledig waterafstotend is bieden deze hondenbedden ook een oplossing in het geval van oudere incontinente honden of pups en jonge honden die nog niet (volledig) volledig zindelijk zijn. Ook maken vlooien en teken geen kans omdat ze zich niet kunnen nestelen in het bed wat bij normale hondenkussens wel het geval is.

Allergieën (stof/huisstofmijt)

Doordat de hoes van de HD-Dogbed gemaakt is van duurzaam PU leder is de HD Dogbed het aangewezen kussen voor mensen of dieren die problemen hebben met Allergieën. Simpelweg omdat bv de stof, huisstofmijt, vlooien, etc. zich niet in dit kussen kunnen nestelen.

Specificaties

Formaat S:

55 x 80 cm Geschikt voor kleine honden van 0-10 kg

Formaat M:

75 x 100 cm Geschikt voor middelgrote honden van 10-20 kg

Formaat L:

90 x 125 cm Geschikt voor grote hond van 20-40 kg

Formaat XL:

100 x 150 cm Geschikt voor extra grote honden van 40 - 80 kg

Pagina's met vergelijkbare producten

Hondenmand, Slapen en rusten.

Veilig en snel betalen
iDeal

Van 09.00 tot 16.00
Bellen of mailen

Stuur een e-mail
info@bennies-winkeltje.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.