Betalen met iDeal Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal

WashBar- anti teken- en vlooiendruppels

WashBar- anti- teken- en vlooiendruppels werken enorm effectief.

16,50 incl. btw

Direct leverbaar

Artikelnummer: Washbar-0012
Categorieën: Anti-vlooi en ant-teek, Specials, Verzorging, WashBar

Beschrijving

De Washbar anti- vlooien middel is een 100% natuurlijke bestrijdingsmiddel tegen vlooien en teken.  De vlooienmiddel werkt ter preventie van vlooien

Dit flesje is klein maar machtig, de mix van natuurlijke ingrediënten maakt je huisdier minder aantrekkelijk voor vlooien, teken, zandvliegen en muggen. Het is veilig in gebruik voor zowel dier als mens. Puppy’s vanaf 4 weken kunnen behandeld worden met deze druppels. In het hoogseizoen druppel je eenmaal in de week een paar druppels in de nek en boven de staart, buiten het hoogseizoen volstaat eenmaal in de 3 weken.

Wanneer je gaat wandelen in een gebied waar veel vlooien, teken of zandvliegen zijn adviseren wij de WashBar vlooi & verfris spray voor extra bescherming. Samen met deze vacht- olie creëer je een afweerschild voor ongedierte, helemaal natuurlijk, wel zo veilig.

  • Geschikt voor alle leeftijden en rassen, inclusief zwangere en moederende honden, en honden die reageren op conventionele vlooienbehandelingen.
  • Je hebt maar een paar druppels per keer nodig – voor 40 tot 50 doseringen per fles (voor een middelgrote hond)
  • Gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten waarvan bekend is dat ze vlooien afstoten – veilig voor honden en niet giftig voor de mens.
  • Geweldig voor eigenaren van gezelschapsdieren die last hebben van allergieën of irritaties, omdat de ingrediënten allemaal natuurlijk zijn
  • Niet-toxische ingrediënten – wat belangrijk is bij mensen (vooral de kleintjes!)
  • Millevriendelijke fles van 40 ml met handige applicatiepunt.

Gebruiksaanwijzing

Voor een grote hond borstel je het haar uit elkaar net boven de kraag in hun nek en doet 3 tot 4 druppels direct op de huid. Bij de basis staart doe je ditzelfde, maar met 2 druppels. Bij een kleine hond volstaat 1 tot 2 druppels in de nek. Door het daarna te borstelen help je het middel te verdelen over de huid. Vindt jouw hond dit niet fijn? Dan kan je de druppels ook plaatsen aan de binnenkant van je halsband.

In het hoogseizoen moet je dit minstens één keer per week toepassen of na elke wasbeurt. Na het seizoen volstaat 1 keer per maand of na een wasbeurt.

LET OP: Heeft je hond al last van vlooien? Dan is het raadzaam om eerst de WashBar Original zeep te gebruiken. Met deze zeep maak je jouw hond eerst vlooivrij. Daarna kun je dit anti-vlooienmiddel gebruiken. Dit middel is geschikt als preventie van vlooien, niet om vlooien te verwijderen.

Specificaties

Inhoud:

40ml

Ingrediënten :

Zonnebloemolie, neem olie, pure etherische oliën atlas cederhout, pure etherische oliën Tunesische rozemarijn. pure etherische oliën citroengras. pure etherische oliën pepermunt, pure etherische oliën witte tijm

Pagina's met vergelijkbare producten

Anti-vlooi en ant-teek, Specials, Verzorging, WashBar.

Veilig en snel betalen
iDeal

Van 09.00 tot 16.00
Bellen of mailen

Stuur een e-mail
info@bennies-winkeltje.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.